2020-08-19 07:57:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Az otthonában adódhat sürgős megoldást kívánó probléma

Napi horoszkóp augusztus 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Újhold van az Oroszlán jegyében. Ma sikeresen a végére érhet a kellemetlen intézni valóknak, nagyon hatékonyan halad a feladatokkal. Ha a párkapcsolatában volt mostanság nézeteltérés, azt is igyekezzen tisztázni, mert higgadtan tud kommunikálni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az otthonában adódhat sürgős megoldást kívánó probléma, talán csőtörés, vagy beázás okozhat felfordulást. Az is lehet, hogy a szülei segítségére kell sietnie.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jogosak az elvárásai, ám, akiktől elvárja azokat, képtelenek azt teljesíteni. Most nagyvonalúnak és belátónak kell lennie. Ha így tesz, és képes a kompromisszumokra, akkor többet ér el, mint ha köti az ebet a karóhoz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Jó híreket kap, talán visszafizetnek önnek egy összeget, amiről már rég lemondott. Azért ne igyon előre a medve bőrére, várja meg, amíg valójában megérkezik a számlájára az összeg, mert ezzel kapcsolatban is késlekedés várható.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Újhold van az Oroszlán jegyében. A mai napon engedje, hogy a megérzései vezessék. Különösen az emberi kapcsolataiban hagyja, hogy működjön az a bizonyos hatodik érzéke. Ha választani kényszerül, akkor is inkább a szívére, semmint az eszére hallgasson!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Sikeres lehet a munkájában, az érzelmek megélésével azonban gondja van, ez pedig párkapcsolati konfliktusokat okozhat. Legyen egy kicsit megértőbb a másikkal, ne kritizálja annyit!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nyugtalan éjszakán van túl, nem is csoda, ha szokatlanul izgatottan ébred. Akármi is volt a nyugtalanságának az okozója, a mai napon bizony nehéz lesz a munkahelyén megfelelnie. Ha teheti, vegyen inkább ki szabadságot!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Bár nem szívesen áll a középpontban, a mai napon mégis kénytelen lesz tűrni a figyelő szemek kereszttüzét. Ne aggódjon, sikerül a lehető legjobb formáját hoznia. A főnöki dicséret sem marad el.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Érdemes egy kicsit hátrébb lépnie, és kívülről szemlélni magát, így meglátja, hogy túlságosan rámenős, néha már parancsoló a viselkedése. A munkatársak persze nem nézik jó szemmel, ha dirigálni próbál nekik.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Új emberek keresik az ismeretséget, a kapcsolatot önnel. Önnek talán nehezére eshet, hogy felfedjen magáról dolgokat, de tapasztalni fogja, hogy nem is árul el titkot. Valaki átlát önön, ami elsőre megijeszti, de egyben meg is könnyíti a dolgát.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az Oroszlán-újhold miatt sikeres lesz minden, amibe ma kezd bele: legyen szó szakmai tervekről, hobbiról vagy tanulásról. Este felejtse el a kötelességeket, a laptopját inkább ki se nyissa!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ne hagyja, hogy az apróbb konfliktusok komolyabb vitákká fajuljanak, se a munkahelyén, se a társával kapcsolatban. Persze, ha a nézeteltérés mélyebb gyökerű, akkor előbb-utóbb úgyis orvosolniuk kell.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: